macarons.

i fredags kände jag att plikten kallade och började därför baka ett gäng små macarons med smak av pistage. dog matdöden, av uppenbara skäl. jag älskar både macarons och pistage, så kombinationen var given. recept hittar ni här.
 
le mazot du boulanger, säger jag bara! inget slår franska macarons.
 

easter.

påsklov! finally.
 
 
source.

weekend.

earth hour och chess på en och samma helg! i like. ni glömde väl inte att släcka?
 
 
source.

sixto rodriguez.

igår unnade jag mig en eftermiddag (nästan) helt fri från studier och stack ensam iväg på bio för att spana in malik bendjellouls dokumentär om sixto rodriguez, searching for sugar man. och om den var bra! helt fantastisk, och dessutom verkar sixto vara en fullkomligt genial och genuin människa! kort sagt, får ni chansen att se den, tveka inte!
 
 
source.

phoenix.

har jag nämnt att jag älskar det franska, peppiga bandet phoenix? ja det gör jag iallafall. big time. och för två veckor sedan släpptes detta guldkorn. incroyable!
 

a bird ballet.

åh åh åh! igår väcktes ja utav min syster som skickade denna till mig, och det är jag verkligen tacksam för. den här kortfilmen, skapad av neels castillon, är helt fantastisk! så fin och vacker och magisk!
 

vagabond.

det var dessa skor jag pratade om! och numera är de i min ägo. är så himla nöjd med dem, de är ju så snygga! tänkte matcha dem med min naturvita sidenblus från h&m trend och en ankellång, halvtransparent svart kjol från weekday till min konfirmation. very good indeed! (vill dock inflika att jag inte är religiös eller troende eller kristen på något sätt)
 

spring arrival.

hej mars! fytusan vad välkommen du är.
 
 
source.


RSS 2.0