christmas presents etcetera.


pepp pepp.

vet ni vad? om tre dagar har jag sprungit på jullov med ett krampaktigt tag om betygskuvertet i handen. aaaaaaaaaaaah, peppen!

something my soul needs.

så fruktansvärt vacker är han, keaton
  
 
 

interview.

åh. jag tror att jag och keaton hade blivit bra vänner.
  

christmastime.

lite juligt från the shins bara. tycker ni borde lyssna!
  

misterrob.

igårkväll beställde jag en otroligt smart kalender från (bästa) rob ryan till mig själv som 2013 skall få bo på hyllan ovanför mitt skrivbord. jag köpte också en som man upp hänger på väggen åt min fina storasyster. den är så fin så jag tyckte ni borde få veta!
 
 
source.

december.

nu är huset julfint, she & him's album spelas i bakgrunden, julstrumpan upphängd på garderobsdörren och snart skall jag hoppa in i en varm dusch och efter det titta på det första avsnittet av årets julkalender (följt av sunes jul) och sedan öppna första luckan i min chokladadventskalender. ha en bra första december!
 

hej!

mitt namn är, som ni kanske listat ut, klara och jag är fjorton år gammal. jag är bosatt några mil utanför göteborg i en vitmålad villa tillsammans med min familj och våra två boxerhundar sally och olle!
 
mitt liv spenderas på ett ungefär i mina skolböcker. pluggar tills ögonen blöder och blir aldrig riktigt nöjd. men får jag lite tid över tycker jag om att fotografera, läsa och titta på film! jag tränar även en del, speciellt löpning och så sparkar jag röv på styrketräningspass. älskart! en av mina bästa känslor måste vara den man får efter att vara totalt utpumpad efter ett hårt pass.
 
jag har dessutom en obotlig förkärlek till stora hundar med hud som rynkar sig i dess ansikte, pepparkakskola, conor oberst, julen,  jonathan safran foer's verk, stjärnhimlar, origami och att läsa under olivträd i södra frankrike.
 
känn dig som hemma, välkommen!


RSS 2.0